Feedback

Ideen med denne afdeling er at hjælpe trænere og tennisspillere med analyser af tennisslag, der ikke fungerer “godt nok”, og som det viser sig svært at fejlrette på. Så meningen er, at man skal kunne lægge små videoklip ind af et slag, som jeg kan analysere og foreslå øvelser til. Alle kan i princippet sende korte film af et slag, men jeg håber især at kunne bistå trænere i deres arbejde og overlader gerne æren for elevers fremgang til den lokale træner.

Jeg har selv i mange år brugt video som træner til at opdage slagtekniske forbedringsmuligheder. Når jeg indleder www.tenniskurser.dk med den smarte bemærkning om Troldmanden, skyldes det mine erfaringer med at trylle gode slag frem i alle spillere uanset spilleniveau. Min uddannelse i bevægelseslære giver mig mulighed for at forstå helheden i tennisslag, så jeg kan foreslå og arbejde med øvelser i udviklingen af elevers tennisslag.

Siden her er ikke helt færdig. Jeg skal have undersøgt forskellige apps, der kan håndtere formålet. Indtil da kan man sende til min mail eller lægge filen i Dropbox eller OneDrive, så jeg kan hente den.

Der er så forskellige niveauer af arbejde i det.

  1. for et beskedent vederlag på 300 kr. kan jeg tilbyde 2 gode råd til slagets forbedring.
  2. Hvis man ønsker en grundig analyse, vil det tage noget længere tid og det gør jeg så for 2.000 kr.

Nedenfor har jeg fået tilladelse til at offentliggøre noget arbejde med en af mine elever i Lyngby Tennis Klub. Analysen er her ret kortfattet, da det er en del af et længerevarende arbejde, men den kan give en ide om mulighederne. Der er tale om en PowerPoint fil, der kun kan ses på en PC. Første slide er med Dragos serv i slowmotion, anden og tredje slide er med stillbilleder og kommentarer.