Priser

En grundlæggende forudsætning for disse kurser er, at man selv (klub eller gruppe) organiserer faciliteter.  Kurserne sigter mest mod f.eks. en klub, der ønsker at give sin trænerstab ny inspiration. Eller en klub, der ønsker at forberede en forældregruppe til rollen som supporter af deres tennisbørn i klubben. Eller en gruppe kvinder, der ønsker at dygtiggøre sig i doublespillet.

Som man kan se af mit CV, er jeg tidligere universitets-, seminarie-, gymnasie- og HF underviser og hygger mig nu med at undervise i tennis. Som udgangspunkt har jeg valgt at udbyde de følgende kurser, men jeg kan skræddersy næsten et hvilket som helst ønsket kursus i tennisspillets forskellige facetter – og hvis jeg ikke mener jeg kan, siger jeg pænt nej tak.

Hvad double for kvinder angår, vil min hustru Dorte Ekner som tidligere dansk 1´er,  Skandinavisk Mester og Åben Tysk Mester m.m. i double kunne forestå de af os i fællesskab planlagte kurser i double. Det er her vigtigt, at der er en nogenlunde jævnbyrdighed i kvindegruppen for at få det bedste resultat.

De indledende beskrivelser er blot en forsmag. Hvis man vil vide mere om selve indholdet, er man velkommen til at ringe eller skrive til mig.

1Præstationsangst – til tennisspillere8.000 kr. eksklusiv transport
2Præstationsangst – til tennisforældre8.000 kr. eksklusiv transport
3Serven i tennis – til klubtrænere10.000 kr. eksklusiv transport
4Grundslag i tennis8.000 kr. eksklusiv transport
5Double for begyndere – kvinder8.000 kr. eksklusiv transport
6Double for øvede – kvinder8.000 kr. eksklusiv transport